مقدمه
مهندسین مشاور هندسه پارس یک شرکت مهندسی مشاور با تخصصهای چندگانه (Multi-Disciplines ) است که در سال 1384 هـ.ش. در ایران به ثبت رسیده است. بنیانگذاران شرکت، فعالیتهای مهندسی خود را از دهه 60 هـ.ش. آغاز کردهاند. مهندسین مشاور هندسه پارس در زمینههای تخصصی متنوعی فعالیت دارد و امکان ارائه خدمات مهندسی در زمینههای گوناگون و همچنین ارائه خدمات مهندسی یکپارچه در پروژههای بزرگ و نیازمند تخصص چندگانه را داراست.
معماری
معماری، فن، علم و هنر طراحی و بنای ساختمانهاست. طراحی معماری با به کارگیری خلاقانه فضا، فرم، مصالح و فنآوری دستیابی به اهداف عملکردی، زیباییشناختی و گاه هنری را در ساخت محیط مصنوع (از ساختمانهای کوچک گرفته تا سازههای عظیم و فضاهای شهری) پیگیری میکند. این وضعیت، معماری را تا حدودی از سایر دیسیپلینهای مهندسی متمایز کرده است. آثار معماری دارای وجوه انسانی و اجتماعی هستند و ممکن است به عنوان نمادهای فرهنگی یک شهر، یک منطقه یا یک کشور شناخته شوند. این موضوع اهمیت محوری رشته معماری را در حوزههای سهگانه برنامهریزی، طراحی و ساخت در جریان تعامل با سایر رشتههای مهندسی روشن میسازد. جایگاه
بخش تخصصی معماری یکی از شاخههای تخصصی در شرکت مهندسین مشاور هندسه پارس است که علاوه بر همکاری و تعامل با سایر دیسیپلینها در انجام آن دسته از پروژهها که به هر نحو نیاز به طراحی معماری دارند، قادر است پروژههای خاص اعم از انجام مطالعات و طراحی مرحله اول و دوم معماری را به طور مستقل و کامل به انجام برساند.
امکانات کامپیوتری و نرمافزارها
به کارگیری نرمافزارهای کامپیوتری به منظور انجام و ارائه خدمات تخصصی معماری در تمامی مراحل برنامهریزی، طراحی و ساخت امری ضروریست. عمده نرمافزارهای مورد استفاده در بخش معماری مهندسین مشاور هندسه پارس به شرح زیر هستند:
نرمافزارهای واژهپرداز، صفحه گسترده و ارائه:
Microsoft Office (Word, Excel, Power Point)
نرمافزارهای گرافیک:
Adobe Creative Suit (Photoshop, Acrobat Pro)
نرمافزارهای ترسیم، مدلسازی و رندر:
Google SketchUp, V-Ray Autodesk AutoCAD, Autodesk 3ds Max,
هر یک از کارشناسان این بخش تخصصی دارای کامپیوتر اختصاصی میباشند. تمام کامپیوترها متصل به اینترنت و همچنین شبکه داخلی شرکت هستند. شبکه مکاتبات داخلی شرکت نیز بر روی شبکه جهانی اینترنت قرار دارد و دسترسی به آن از تمام نقاط جهان با مراجعه سایت اینترنتی شرکت مقدور است. همکاران شرکت با کمک شبکه داخلی میتوانند از نقاط گوناگون با یکدیگر در ارتباط باشند. همچنین ارتباط با کارفرمایان و همکاری با سایر شرکتهای داخلی و خارجی نیز از همین طریق امکانپذیر است.